Vår meny


Vi kan erbjuda många olika typer av konsulttjänster, föreläsningar och 'kunskapsprodukter'. 


Främst kan vi ses som ledarskapsutvecklare och organisationskonsulter med inriktning på att åstadkomma förändring och förnyelse i organisationer. 

Aktiviteter

Bollplank/coach

Som ledare är man ofta ensam och saknar någon att bolla idéer med. Boka ett samtal med en erfaren ledarskaps- och organisationskonsult så kan det bidra till att du hittar en väg framåt. Känner du dig osäker på om detta är rätt, så kan du boka en fika med oss. Då kan vi lära känna varandra lite mer innan vi går vidare. Det kostar inget.

Från 0 kr

Inspirationsföreläsning -  ledningsgrupp

Kort föreläsning riktat till ledningsgrupp för att ge inspiration till fortsatt arbete. Ofta kombineras det med ett ordinarie ledningsgruppsmöte. 30-60 min


Exempel kan vara aktuell ledarskapsforskning, småländskt ledarskap, förändringsarbete, innovation eller hur berättelser kan användas för att få ny kraft i organisationen - och fler kunder.

3 000 kr - offert

Inspirationsföreläsning -  chefer/medarbetare

Föreläsning för att ge inspiration och energi.  45-90 min.

Det kan handla om vikten av jobba tillsammans för en bättre framtid, om medarbetarskap, hållbart ledarskap, förändringsarbete eller varför hårdrock är användbart när det känns lite tungt i vardagen. 

4 000 kr - offert

Ledarskapsutbildning -  quiz

Ibland finns det många olika frågor kring ledarskap i organisationen. Ett bra och kul upplägg är då att deltagarna i förväg skriver ner sina frågor. På träffen går vi igenom så många som möjligt. Det kan kombineras med en frågesport där deltagare får gissa på vad forskningen säger om olika ledarskapsfrågor.  

7 500 kr - offert

Strategisk utveckling 

Ett intensivt arbete som kan involvera en liten eller stor grupp deltagare (2-100). Vi skapar en gemensam grund i vår historia och identifierar sedan strategiska utvecklingsalternativ.  Minimum 3 halvdagar över några veckor.

offert

Specialitet

Skapa en innovativ organisation

För dig som vill skapa en organisation där medarbetare kommer med idéer och tar initiativ till att förändra och förnya verksamheten. En kreativ, dynamisk, innovativ... en förnyelsekapabel organisation. Magnus har skrivit boken Ledarskap för förändring och förnyelse vilket innehåller många användbara verktyg och modeller. 

Offert

Bistå i förändringsarbete

För dig som vill ha ett stöd i det förändringsarbete du vill genomföra eller kanske till och med redan är mitt inne i.


Kan inkludera konkret analysarbete, utbildning och/eller vara bollplank till specifika ledare eller hela ledningsgruppen. 

Offert

Utveckling av idrottsföreningar

Med gedigen erfarenhet från ledning och utveckling av idrottsföreningar kan vi bidra med analyser, stöd till strategisk utveckling, föreläsningar om ledarskap i idrottsföreningar eller om hur ni kan öka era intäkter.  Magnus har skrivit boken Ledning av idrottsföreningar som är en berättelse om hur man kan leda och utveckla föreningar.

Offert

Gör en förfrågan


Passa på innan det blir fullbokat