Vår meny


Vi kan erbjuda många olika typer av konsulttjänster, föreläsningar och 'kunskapsprodukter'. 


Främst kan vi ses som ledarskapsutvecklare och organisationskonsulter med inriktning på att åstadkomma förändring och förnyelse i organisationer. 

Aktiviteter

Bollplank

Som ledare är man ofta ensam och saknar någon att bolla idéer med. Boka ett samtal med en erfaren ledarskaps- och organisationskonsult så kan det hjälpa till att hitta en väg framåt.  I normalfallet behövs 2 timmar.

2 500 kr

Inspirationsföreläsning -  ledningsgrupp

Kort föreläsning riktat till ledningsgrupp för att ge inspiration till fortsatt arbete. Ofta kombineras det med ett ordinarie ledningsgruppsmöte. 30-60 min


Se Föreläsningsteman för mer information.

3 000 kr - offert

Inspirationsföreläsning -  medarbetare

Föreläsning för att ge inspiration och energi.  45-90 min.


Se Föreläsningsteman för mer information.

4 000 kr - offert

Ledarskapsutbildning -  quiz

Deltagarna har i förväg skrivit ner sina frågor kring ledarskap. På träffen går vi igenom några utvalda frågor.  Från 3 timmar och uppåt

7 500 kr - offert

Strategisk utveckling 

Ett intensivt arbete som kan involvera en liten eller stor grupp deltagare (2-100). Vi skapar en gemensam grund i vår historia och identifierar sedan strategiska utvecklingsalternativ.  Minimum 3 halvdagar över några veckor.

offert

Specialitet

Skapa en förnyelsekapabel organisation

För dig som vill skapa en organisation där medarbetare kommer med idéer och tar initiativ till att förändra och förnya verksamheten. En kreativ, dynamisk, innovativ... en förnyelsekapabel organisation.

Offert

Bistå i förändringsarbete

För dig som vill ha ett stöd i det förändringsarbete du vill genomföra eller kanske till och med redan är mitt inne i.


Kan inkludera konkret analysarbete, utbildning och/eller vara bollplank till specifika ledare eller hela ledningsgruppen. 

Offert

Utveckling av idrottsföreningar

Med gedigen erfarenhet från ledning och utveckling av idrottsföreningar har vi en hel del att bidra med. Föreläsningar, analyser, strategisk utveckling m m.

Offert

Gör en förfrågan


Passa på innan det blir fullbokat